Hallsjö Nyhem

Renovering - Inredning - Känsla

Flytt

Publicerad 2014-05-21 08:24:56 i Allmänt, Flytt,

Vi har länge, under flera år egentligen, pratat om att vi vill flytta från Stockholm!
 
Vi har bott här i 6 år nu och känner oss ganska klara med storstaden. Stockholm har ett fantastiskt utbud av allt möjligt, men ändå är det så mycket som vi saknar här, t.ex. våra familjer. Så när Rickard i januari blev klar med sin doktorering och inte fick någon förlängd tjänst kände vi att det inte längre fanns något som höll oss kvar.
 
Även om det finns många faktorer som gjort att vi inte trivts så bra i Stockholm alla gånger så är det ändå här vi haft vårat hem, våra jobb, vårt liv dom senaste åren. Därför känns det givetvis som ett stort steg att bryta upp från allt och flytta till en helt ny ort med allt vad det innebär.
 
Helt nytt blev det förstås inte, vi ska nämliga flytta HIT, hit till vårt älskade Hallsjö Nyhem, vårt lilla hus i Småland. Det ska bli fantastiskt att få bo nära Rickard familj (även om det såklart kommer vara en stor saknad att bo så lång i från min egen), att ha så många nära vänner NÄRA, att ha en stor trädgård där Liam kan springa så mycket han vill i sommar, att kunna sitta på altane och sola eller äta jordgubbar en kväll i juli, att känna lugnet av en småstad, att ha hästar som närmsta granne i de ena vädersträcket och skogen i de andra.
 
Vi hoppas och tror verkligen att det kommer bli fantastiskt att flytta, men även en stor utmaning och säkert komma dagar när vi undrar om vi tagit rätt beslut. Vårt störta problem just nu är logistiken! Hur ska vi få plats med ett helt hem i ett hus som redan är fullt? Ska bli spännade att de hur vi löser de.
 
Om 9 dagar går flyttlasset så efter det ska det förhoppningsvis bli lite mer bloggande, bara vi får ordning på internetuppkopplingen, ett annat problem som måste lösas.
 
Spännande är ordet!

Om

Min profilbild

Hallsjö Nyhem 316

Vi renoverar, loppisfyndar, går på auktioner, inreder efter bästa förmåga, fotar och pysslar i trädgården.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela